• -14%

Maison Berger Constellation

99,00

Adviesprijs: 115,00  

Korte beschrijving:

Val voor de mooie, chique en edele stijl van porselein met de Lampe Berger Constellation. Deze klassiek uitziende luchtreiniger is gemaakt van een...
Op voorraad
+

Val voor de mooie, chique en edele stijl van porselein met de Lampe Berger Constellation. Deze klassiek uitziende luchtreiniger is gemaakt van een traditioneel ambachtelijk gemaakt porselein dat zorgt voor een bijzondere uitstraling. De Lampe Berger Constellation is een waardevol model van delicaat materiaal wat in combinatie met de verfijne versiering zorgt voor een klassiek-elegante touch. Wanneer u dit model gebruikt wordt u verrast door de verandering van kleur in de versiering en dat maakt hem, in combinatie met de luxe sierdop met bronze finish, een unieke Lampe Berger. Gebruik deze klassieke en elegante Lampe Berger Constellation bijvoorbeeld met het huisparfum Neutre Essentiel (Neutraal): het huisparfum dat zuivert zonder te parfumeren!

Deze Lampe Berger wordt verkocht in een luxe verpakking met daarin de Lampe Berger Constellation, één katalytische brander, één trechter, één sierdop en één afsluitdop.

Kooptips