Autoparfum Navulling Lolita Lempicka

9,95

 

Korte beschrijving:

Maison Berger Autoparfum Navulling Lolita Lempicka - 2 Stuks Laat jouw auto weer heerlijk ruiken met de Auto Diffuser Lolita Lempicka! Deze...
Op voorraad
+

Maison Berger Autoparfum Navulling Lolita Lempicka - 2 Stuks

Laat jouw auto weer heerlijk ruiken met de Auto Diffuser Lolita Lempicka! Deze heerlijke parfum van Franse modeontwerpster Lolita Lempicka heeft noten van onder andere klimopblad, kers en karamel. Het vrouwelijke karakter komt door de bloemige en zoete geur. Vul deze navulling in een Maison Berger Auto Diffuser en dompel jouw auto om in de zoete sensatie van Lolita Lempicka!

  • Topnoten: klimopblad, steranijs en zoethout bloem
  • Hartnoten: viooltjes, kers en iris
  • Basisnoten: tonkaboon, karamel, Cistus Labdanum en romige houtsoorten

Maison Berger autoparfums

Om jouw parfumeringsritueel compleet te maken, zijn er vernieuwde Maison Berger autoparfums op de markt gebracht. Deze autoparfums zijn verkrijgbaar in de populairste geuren, waardoor er voor ieder iets is. Het maakt niet uit of je een bloemige, frisse, oosterse of zoete keramische navulling zoekt, want door het grote assortiment kan je blijven combineren! De parfumering van één keramische navulling duurt ongeveer zes weken. Hierdoor is het autoparfum duurzamer in gebruik dan bijvoorbeeld een geurboompje. Tevens is het autoparfum eenvoudig te monteren in jouw auto. Je hoeft immers alleen de auto diffuser op het luchtrooster van jouw auto vast te klikken. Indien je een nog intensere geur wenst, kan je de airco aanzetten. Laat je elke dag verrassen met één van de Maison Berger autoparfums!

Kooptips