Over 'sVeer

Welkom op de website van de meest verrassende en sfeervolle winkel van Raamsdonksveer.

'sVeer is een Lifestylewinkel waar je ongestoord kunt rondkijken en ideeën kunt opdoen tussen een uitgebreid aanbod aan woondecoratie en cadeau artikelen. De sfeer die onze winkel uitstraalt is landelijk modern, ongedwongen en gastvrij. Sfeer, gezelligheid en service staan voorop. Kenmerkend voor ons zijn neutrale, makkelijk te combineren kleuren, warm, vrouwelijk, stoer, soms spannend robuust, maar zeker stijlvol.

Bekende merken, zoals Maison Berger, PTMD, J-line, Oozoo, PTMD, LIL, Homesociety, Bag2Bag, Clayre en Eef, Decostar, Colmore, Puurzeep, Stras4you, Brynxz, Living, Mars and More, Colmore, Mansion Atmosphere, Countryfield en vele andere. Tijdloos, trendy en steeds wisselend.

Wij zijn steeds op zoek naar de laatste trends. Dit doen wij op diverse beurzen, zowel in Nederland als in het buitenland. Alle artikelen worden persoonlijk door ons uitgezocht, waarbij wij kijken of ze leuk en origineel zijn en een goede prijs kwaliteitsverhouding hebben. De artikelen kopen wij vervolgens in kleine aantallen in. Op deze wijze zijn wij in staat een steeds wisselende en unieke collectie aan onze klanten te presenteren.

Voor elke beurs is er wel iets leuks te vinden, waar wij dan desgewenst met veel plezier een mooi cadeau van maken. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een cadeaubon.

Wij accepteren ook de Iris/VVV card.

Tot ziens bij ons in de winkel,
Marian

Onze openingstijden zijn:

Maandag

gesloten

Dinsdag

09.30 - 18.00

Woensdag

09.30 - 18.00

Donderdag

09.30 - 18.00

Vrijdag

09.30 - 18.00

Zaterdag

09.30 - 17.00

Zondag

gesloten

Gastenboek